Dé management oplossing voor uw bedrijf

Varkenshouderij

De FarmResult stalmanagement app is een uitkomst voor varkenshouders die gespecialiseert zijn in het houden van zeugen, biggen en/of vleesvarkens

Wij geloven erin om u vandaag vooruit te helpen, maar nog meer om uw succes morgen mogelijk te maken. 

Automatische invoer als het kan, handmatig als het moet

Wij bieden een totaaloplossing voor uw bedrijf. Met onze krachtige app kunt u alle data van één of verschillende stallen overzichtelijk beheren. Signaleer, analyseer en stuur bij. Ons dashboard ondersteunt u bij het nog beter beheersen van uw processen en het verminderen van risico’s. Ons Early Warning systeem identificeert problemen voordat ze een probleem worden. Uw voordeel: beter dierwelzijn en kostenbesparing!

De app combineert automatische staldata en handmatige invoer tot een volledig stalmanagement. Bedrijfstaken en individuele dierverzorgingstaken worden in een systeem gepland. Hierdoor is er overzicht over alle taken binnen het bedrijf, ideaal voor het plannen van taken van uw personeel. Met deze geïntegreerde aanpak kunt u alle belangrijke informatie op één plek vinden en efficiënter werken. Uw directe voordeel: administratieve tijdsbesparing!

Functionaliteiten:

Individuele dier registratie

Zeugen, biggen en vleesvarkens kunnen geregistreerd worden. Volgen van insiminatie tot slacht

Koppel registratie

Diergroep registratie waarbij voer, klimaat en gewicht tot aan de slacht inzichtelijk is

Medicijn registratie

Registratie van medicijn gebruik op basis van land registratie en codering

Beheer meerdere stallen

Beheer gemakkelijk en overzichtelijk meerdere stallen

Taakplannen

Taken voor medewerkers kunnen gepland worden. Zoals wegingen maar ook terugkomende taken (ongediertebestrijding)

RFID

De FarmResult app koppeld met de RFID en kan alle systemen uitlezen.

Resultaten

De resultaten van het gebruik van de FarmResult management app zijn indrukwekkend. Varkenshouders die de app hebben geïmplementeerd, ervaren tal van voordelen en positieve resultaten, waaronder:

Verbeterde besluitvorming: De FarmResult app consolideert alle belangrijke staldata in één overzichtelijk dashboard. Van voer- en waterconsumptie tot klimaatparameters en productiegegevens, alle informatie is direct toegankelijk. Dit stelt varkenshouders in staat om real-time inzichten te verkrijgen in de prestaties van hun bedrijf en tijdig bij te sturen waar nodig. Als enige aanbieder ter wereld kunnen wij naadloze verbinding maken met alle bestaande stal systemen, zelfs met systemen van meer dan 25 jaar oud. Daarnaast is handmatige invoer ook mogelijk. Automatisch indien mogelijk, handmatig als het moet.
Optimalisatie van productie: Met de FarmResult app kunt u de productieprocessen nauwlettend volgen en analyseren. De app kan trends en patronen identificeren, potentiële knelpunten opsporen en zelf kunt u daarop proactief maatregelen nemen om de productiviteit te verhogen. Door gegevens gestuurde beslissingen te nemen, kunt u uw productie optimaliseren en de efficiëntie verhogen.
Dierenwelzijn waarborgen: Belangrijke parameters zoals temperatuur, luchtvochtigheid en ventilatie worden nauwkeurig gemonitord met de FarmResult app. Ook kunnen de gezondheidsgegevens van de dieren worden bijgehouden en worden er vroegtijdig eventuele afwijkingen gedetecteerd met ons Early Warning systeem. Door het welzijn van de dieren te waarborgen, kunt u een optimale groei en gezondheid bevorderen.
Kwaliteitsborging: In de varkens-industrie is het handhaven van hoge kwaliteitsnormen van groot belang. Met de FarmResult app kunt u de kwaliteitskenmerken van uw dieren beheren en controleren. U kunt de voeropname, gewichtstoename en andere relevante indicatoren volgen om ervoor te zorgen dat uw dieren voldoen aan de gewenste kwaliteitsstandaarden.
Besparing van tijd en middelen: De FarmResult app combineert automatische staldata en handmatige invoer tot een volledig stalmanagement. Bedrijfstaken en individuele dierverzorgingstaken worden in één systeem gepland. Hierdoor is er overzicht over alle taken binnen het bedrijf en is samenwerken met en tussen personeel eenvoudig te organiseren.

  Alles wat je nodig hebt

  Push notificaties

  Ontvang notificaties van taken en early warning notificaties

  Grafische weergave

  Rapportage van presaties weergegeven in grafieken en tabellen

  Taken plannen

  Personeel taken geven en preventieve taken inplannen

  Opmerkingen/ foto’s

  Plaats opmerkingen en/of foto’s van de dagelijkse ronde

  Export gegevens

  Exporteer de gegevens naar e-mail of whatsapp

  Handmatige/ automatische invoer

  Wij kunnen koppelingen maken met alle bestaande stalsystemen maar handmatige invoer is ook mogelijk