Dé management oplossing voor uw bedrijf

Pluimveehouderij

Onze geavanceerde app biedt een breed scala aan functionaliteiten die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de leg- en vleesindustrie.

Automatische invoer als het kan, handmatig als het moet

In de dynamische wereld van pluimveehouderij, voor zowel leg- als vleesproductie, is efficiënt stalmanagement van essentieel belang. Pluimveehouders worden geconfronteerd met uitdagingen zoals het optimaliseren van de productie, het waarborgen van dierenwelzijn en het voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden en bedrijfsresultaten te maximaliseren, is een krachtige tool nodig die alle aspecten van het stalmanagement ondersteunt. Met als grootste voordeel: administratieve tijdsbesparing!

Hier komt de FarmResult management app om de hoek kijken. Speciaal ontworpen voor pluimveehouders, biedt deze geavanceerde app een breed scala aan functionaliteiten die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de leg- en vleesindustrie.

Als enige aanbieder ter wereld kunnen wij naadloze verbinding maken met alle bestaande stal systemen, zelfs met systemen van meer dan 25 jaar oud. Met als resultaat een zeer gebruiksvriendelijke stalmanagement app die alle staldata 24/7 verzamelt.

Functionaliteiten:

Diergezondeheid

Medicijn- en uitvalregistratie, planning preventie taken

Voerplannen

Voorspellend voer management

Voerwinst berekening

De app berekent automatisch de winst

Beheer meerdere stallen

Beheer gemakkelijk en overzichtelijk meerdere stallen

Benchmark

Vergelijk voorgaande koppels en tegen industrie normen

Delen van data

Exporteer data per e-mail of whatsapp

Resultaten

De resultaten van het gebruik van de FarmResult management app zijn indrukwekkend. Zowel pluimveehouders in de leg- als vleesindustrie die de app hebben geïmplementeerd, ervaren tal van voordelen en positieve resultaten, waaronder:

Verbeterde besluitvorming: De FarmResult app consolideert alle belangrijke staldata in één overzichtelijk dashboard. Van voer- en waterconsumptie tot klimaatparameters en productiegegevens, alle informatie is direct toegankelijk. Dit stelt pluimveehouders in staat om real-time inzichten te krijgen in de prestaties van hun bedrijf en tijdig bij te sturen waar nodig. Als enige aanbieder ter wereld kunnen wij naadloze verbinding maken met alle bestaande stal systemen, zelfs met systemen van meer dan 25 jaar oud. Daarnaast is handmatige invoer ook mogelijk. Automatisch indien mogelijk, handmatig als het moet.
Optimalisatie van productie: Met de FarmResult app kunt u de productieprocessen nauwlettend volgen en analyseren. De app kan; trends en patronen identificeren, potentiële knelpunten opsporen en zelf kunt u daarop proactief maatregelen nemen om de productiviteit te verhogen. Door gegevens gestuurde beslissingen te nemen, kunt u uw productie optimaliseren en de efficiëntie verhogen.
Dierenwelzijn waarborgen: Belangrijke parameters zoals temperatuur, luchtvochtigheid en ventilatie worden nauwkeurig gemonitord met de FarmResult app. Ook worden de gezondheidsgegevens van de dieren bijgehouden en worden er vroegtijdig eventuele afwijkingen gedetecteerd met ons Early Warning systeem. Door het welzijn van de dieren te waarborgen, kunt u een optimale groei en gezondheid bevorderen.
Kwaliteitsborging: In de pluimvee-industrie is het handhaven van hoge kwaliteitsnormen van groot belang. Met de FarmResult app kunt u de kwaliteitskenmerken van uw dieren beheren en controleren. U kunt de voeropname, gewichtstoename en andere relevante indicatoren volgen om ervoor te zorgen dat uw dieren voldoen aan de gewenste kwaliteitsstandaarden.
Besparing van tijd en middelen: De FarmResult app combineert automatische staldata en handmatige invoer tot een volledig stalmanagement. Bedrijfstaken en individuele dierverzorgingstaken worden in één systeem gepland. Hierdoor is er overzicht over alle taken binnen het bedrijf en is samenwerken met en tussen personeel eenvoudig te organiseren.

  Alles wat je nodig hebt

  Push notificaties

  Ontvang notificaties van taken en early warning notificaties

  Grafische weergave

  Rapportage van presaties weergegeven in grafieken en tabellen

  Taken plannen

  Personeel taken geven en preventieve taken inplannen

  Opmerkingen/ foto’s

  Plaats opmerkingen en/of foto’s in de dagkaart

  Export gegevens

  Exporteer de gegevens naar e-mail of whatsapp

  Handmatige/ automatische invoer

  Wij kunnen koppelingen maken met alle bestaande stalsystemen maar handmatige invoer is ook mogelijk